אַפּגריידן אַ פּלאַן (v2)
וויכטיקע באַמערקונג: דער אַרטיקל באַציט זיך צו Ultimate Multisite ווערסיע 2.x.
אייערע קונים קענען אַפּגריידן זייערע פּלענער אין יעדער צײַט. זיי קענען אָדער אַפּגריידן צו אַן אַנדער פּלאַן, אָדער קויפֿן וועלכע נאָך דינסטן אָדער פּעקלעך איר אָפֿערט אויף אייער נעצווערק.
אין דעם טוטאָריאַל וועלן מיר באַהאַנדלען ווי זיי קענען אַפּגריידן זייער פּלאַן און וואָס פּאַסירט נאָך דעם אַפּגרייד־פּראָצעס.
כדי צו אַפּגריידן זייער פּלאַן, זאָלן אייערע קונים אַרײַנגיין אין זייער Dashboard און גיין צו דער Account זײַט.

אויף דער Account זײַט וועלן זיי זען זייער איצטיקע מיטגלידערשאַפֿט און דעם פּלאַן וואָס איז פֿאַרבונדן דערמיט. כדי צו אַפּגריידן צו אַן אַנדער פּלאַן, מוזן זיי קליקן אויף טוישן אין דער אויבערשטער רעכטער ווינקל פֿון דער אייער מיטגלידערשאַפֿט אָפּטיילונג.

זיי וועלן ווערן ווײַטערגעפֿירט צו אַ צאָלונג־פֿאָרעם וווּ אַלע בנימצא פּלענער וועלן ווערן געוויזן.
זיי וועלן אויך קענען זען די דינסטן און פּעקלעך בנימצא פֿאַר זייער איצטיקן פּלאַן , אין פאַל זיי ווילן נאָר קויפֿן אַ ספּעציפֿישע דינסט אָדער פּעקל (ווי אומבאַגרענעצטע באַזוכן אָדער דיסק־פּלאַץ אין אונדזער בײַשפּיל דאָ), און נישט אַפּגריידן דעם פּלאַן.

נאָך דעם וואָס זיי קלײַבן אויס דעם פּראָדוקט וואָס זיי ווילן קויפֿן, וועלן זיי זען וויפֿל זיי וועלן דאַרפֿן באַצאָלן גלײַך איצט - אויסשליסנדיק יעדן עקזיסטירנדיקן קרעדיט - און וויפֿל מען וועט זיי אָפּצאָלן בײַ דער קומענדיקער רעכענונג־דאַטע.
געוויינטלעך, אויב דער פּראָדוקט איז אַן אַנדער פּלאַן און די צאָלונג וועט ווערן געמאַכט צווישן אַ מיטגלידערשאַפֿט־אָפּצאָל, וועלן זיי באַקומען אַ קרעדיט פֿאַר דער סומע באַצאָלט אויף דעם ערשטן פּלאַן.