Skip to main content

אַראָפּלאָזן אַ פּלאַן (v2)

וויכטיקע באַמערקונג: דער אַרטיקל באַציעט זיך צו Ultimate Multisite ווערסיע 2.x.

אַראָפּלאָזן אַ פּלאַן אָדער אַבאָנעמענט איז אַ געוויינטלעכע אַקציע וואָס אײַערע קליענטן קענען טאָן אויב זיי האָבן אַ באַגרענעצטן בודזשעט, אָדער אויב זיי האָבן באַשלאָסן אַז זיי וועלן נישט דאַרפֿן אַזוי פֿיל רעסורסן צו פֿירן זייער אונטערזייטל.

ווי אַזוי אַראָפּלאָזן אַ פּלאַן

אײַערע קליענטן קענען אַראָפּלאָזן זייער פּלאַן אין יעדער צייט דורך זיך אַרײַנלאָגירן אין זייער אונטערזייטל־אַדמין Dashboard און קליקן טוישן אונטער זייער Account־בלאַט.

קונה־Account־בלאַט מיט קאַרטל פֿון אײַער מיטגלידשאַפֿט און טוישן־קנעפּל

בײַם קליקן דעם טוישן קנעפּל, וועט דער באַניצער/קליענט ווערן ווײַטערגעפֿירט צו דער צאָלונג־בלאַט, וווּ זיי קענען אויסקלײַבן דעם פּלאַן אויף וועלכן זיי ווילן טוישן זייער אַבאָנעמענט.

אַראָפּלאָזן־פּלאַן אָפּציעס־בלאַט אויף דער קונה־זײַט

אין דעם בײַשפּיל לאָזן מיר אַראָפּ דעם פּלאַן פֿון פּרעמיום צו פֿרײַ.

כּדי ווײַטערצוגיין דאַרף דער באַניצער נאָר קליקן דעם פֿאַרענדיקן צאָלונג קנעפּל. דערנאָך וועט עס זיי צוריקברענגען צום Account־בלאַט, וואָס ווײַזט אַ מעלדונג וועגן דער אויסשטייענדיקער ענדערונג פֿאַר דער מיטגלידשאַפֿט. די ענדערונגען וועלן אַרײַנטרעטן אין קראפֿט בײַם קונהס קומענדיקן בילינג־ציקל.

Account־בלאַט וואָס ווײַזט אַ באַנער פֿון אויסשטייענדיקער מיטגלידשאַפֿט־ענדערונג

וואָס פּאַסירט ווען אַ באַניצער לאָזט אַראָפּ זײַן פּלאַן

עס איז וויכטיק צו באַמערקן אַז אַראָפּלאָזן דעם פּלאַן ענדערט נישט די עקזיסטירנדיקע קאָנפֿיגוראַציע אין דעם באַניצערס אונטערזייטל.

עס טוישט נישט אויטאָמאַטיש דעם זייטל־מוסטער, ווײַל טוישן דעם זייטל־מוסטער וועט גאָר אויסמעקן און צוריקשטעלן דעם אונטערזייטל. דאָס איז כּדי צו פֿאַרמײַדן אומנייטיקן דאַטן־פֿאַרלוסט. דעריבער וועלן דיסק־אָרט, טעמעס, פּלוגינס אאַז״ו בלײַבן אומבאַרירט, חוץ די פּאָסטס.

מיר פֿאַרשטייען אַז אײַער הויפּט־זאָרג וואָלט געווען די גרענעצן און קוואָטעס וואָס איר שטעלט אונטער יעדן פּלאַן, אָבער מיר מוזן באַטראַכטן דעם שאָדן וואָס עס וואָלט אָנגעטאָן דעם באַניצערס אונטערזייטל אויב מיר וואָלטן אויסגעמעקט אָדער געביטן עפּעס פֿון זײַנע קאָנפֿיגוראַציעס.

פֿאַר פּאָסטס וואָס גייען איבער דעם גרענעץ וואָס איז באַשטימט אינעם פּלאַן, האָט איר 3 פֿאַרשיידענע אָפּציעס: לאָזן די פּאָסטס ווי זיי זענען , אַריבערפֿירן די פּאָסטס אין מיסטקאַסטן , אָדער אַריבערפֿירן די פּאָסטס צו טיוטע . איר קענט דאָס קאָנפֿיגורירן אונטער Ultimate Multisite אײַנשטעלונגען.

Network Admin אײַנשטעלונגען זייטלעך־בלאַט וואָס ווײַזט אָפּציעס פֿאַר אויפֿפֿירונג ווען פּאָסט־גרענעץ ווערט איבערגעשטיגן

וואָס פּאַסירט מיט דער צאָלונג

אין ווערסיע 2.0 דאַרף עס מער נישט קיין שום צופּאַסונגען אין דער צאָלונג אין טערמינען פֿון פּראָפּאָרציאָנעלער פֿאַררעכענונג.

דאָס איז ווײַל דער סיסטעם וועט וואַרטן ביז די עקזיסטירנדיקע מיטגלידשאַפֿט וועט פֿאַרענדיקן איר בילינג־ציקל איידער דער נײַער פּלאַן/מיטגלידשאַפֿט וועט אַרײַנטרעטן אין קראפֿט. דער נײַער בילינג־סכום פֿאַר דער נײַער מיטגלידשאַפֿט וועט אויטאָמאַטיש אָנווענדט ווערן און אָפּגעצאָלט ווערן אינעם קומענדיקן בילינג־ציקל.