Skip to main content

אָפּזאָגן אַ מיטגלידערשאַפֿט (v2)

וויכטיקע באַמערקונג: דער אַרטיקל באַציט זיך אויף Ultimate Multisite ווערסיע 2.x.

אָפּזאָגן אַ מיטגלידערשאַפֿט פֿון דער זײַט פֿון אײַערע קונים איז גאַנץ גרינג.

אויב אײַער באַניצער וויל אָפּזאָגן זײַן מיטגלידערשאַפֿט, זאָל ער קודם צוטריט באַקומען צו זײַן Account־זײַט.

דאָרטן זאָל ער גיט אַ קליק אויף דער געפֿאַר־זאָנע , און גיט אַ קליק אויף אויסמעקן Account.

Account־זײַט געפֿאַר־זאָנע מיט אויסמעקן Account קנעפּל

אַ מאָדול וועט זיך עפֿענען און בעטן זייער באַשטעטיקונג. זיי זאָלן אָנשטעלן די אָפּציע באַשטעטיקן אויסמעקן פֿון Account און גיט אַ קליק אויף אויסמעקן Account.

באַשטעטיקן אויסמעקן פֿון Account דיאַלאָג

דאָס וועט זיי אַרויסלאָגירן פֿון דער וועבזײַט און אָפּזאָגן זייער מיטגלידערשאַפֿט אויף אײַער נעץ, ווי אויך אויסמעקן זייער וועבזײַט פֿון אײַער נעץ.

אַרויסגעלאָגירט נאָך Account־אויסמעקונג

באַשטעטיקונג אַז די מיטגלידערשאַפֿט איז אָפּגעזאָגט

וויכטיק: באַמערקט אַז די אַקציע וועט נישט אויסשליסן דעם קונה פֿון אײַער נעץ, ווײַל אַ קונה קען האָבן מער ווי איין מיטגלידערשאַפֿט אָדער קיין מיטגלידערשאַפֿט נישט פֿאַרבונדן מיט אים.

קונה עקזיסטירט נאָך אין דער נעץ נאָך דער אָפּזאָגונג

קונה אָן אַקטיווע מיטגלידערשאַפֿטן