Префрлување на план (v2)
ВАЖНА НАПОМЕНА: Ова приложување се однесува на Ultimate Multisite верзија 2.x.
Префрлување на план или претплата е чест а住所 што може да го направите вашите клиенти ако имаат ограничен буџет или би решиле дека не им треба многу ресурси за да управуваат со свој под-сајт.
Како да се префрли план
Вашите клиенти можат да го префрлат планот во било кога со влоговање на административната табла на својот под-сајт и кликање на Change (Промена) под страницата на нитуму еден.

По кликнувањето на копчето Change, корисникот/клиенто ќе биде пренасочен на страницата за плаќање каде што може да избере го планот што сака да го промени својата претплата.