Manage Sites
Sites (یان یا subsites) هستی اصلی کسب و کار WaaS شماست. Ultimate Multisite سه نوع سایت دارد:
- Customer-owned — سایتهایی که متعلق به مشتریان خاص هستند
- Site Templates — سایتهای از پیش تعریف شدهای که مشتریان میتوانند به عنوان نقطه شروع انتخاب کنند
- Main Site — سایت اصلی شبکه شما
مشاهده سایتها
برای دیدن تمام subsites در شبکه خود، به مسیر Ultimate Multisite → Sites بروید. هر سایت با نوع خود برچسبگذاری میشود و میتوانید با فیلتر کردن بر اساس همه سایتها (All Sites)، مشتری-مالک (Customer-Owned)، قالبها (Templates) یا در انتظار (Pending) فیلتر کنید.

افزودن یک سایت جدید
برای ایجاد یک سایت جدید، روی دکمه Add Site کلیک کنید. شما باید موارد زیر را ارائه دهید:
- Site Title — نام سایت جدید
- Site URL — دامنه/مسیر سایت
- Site Type — اینکه آیا این یک سایت مشتری است، قالب است یا یک سایت معمولی
گزینه Copy Site به شما اجازه میدهد بر اساس یک قالب سایت موجود، یک سایت جدید ایجاد کنید. وقتی فعال شود، میتوانید انتخاب کنید که از کدام قالب به عنوان نقطه شروع استفاده کند. مطمئن شوید که Copy Media on Duplication برای شامل فایلهای رسانهای باشد.
مدیریت یک سایت موجود
برای باز کردن صفحه Edit Site روی هر سایتی، روی Manage کلیک کنید. در اینجا موارد زیر را خواهید یافت:
اطلاعات پایه
نام سایت، نوع آن، شناسه سایت (site ID) و توضیحات. همچنین دامنه نگاشت شده، عضویت مرتبط و حساب کاربری مشتری که مالک سایت است را مشاهده خواهید کرد.
گزینههای سایت
قابلیتها و محدودیتهای سایت را پیکربندی کنید:
- Visit limits — حداکثر تعداد بازدیدهای سایت
- User account limits — محدودیتهای هر نقش کاربر
- Disk space — سهم فضای ذخیرهسازی برای سایت
- Custom domain — فعال کردن نگاشت دامنه برای این سایت
- Plugin and theme visibility — کنترل اینکه کدام پلاگینها و قالبها قابل مشاهده، مخفی یا از پیش فعال هستند
بشکلی، سایتها از محدودیتهایی پیروی میکنند که در سطح عضویت تعیین شده است. تنظیم محدودیتها در سطح سایت این تنظیمات عضویت را تغییر میدهد و جایگزین آنها میشود.
ارتباطات (Associations)
پای گزینههای سایت، اطلاعات زیر را خواهید یافت:
- دومنوارهای نگاشت شده مرتبط با سایت
- عضویت که سایت تحت آن قرار دارد
- حساب مشتری متصل به سایت
نوار کناری سمت راست
در سمت راست میتوانید کارهای زیر را انجام دهید:
- فعال/غیرفعال کردن سایت با یک دکمه کلید (toggle button)
- تغییر نوع سایت یا تخصیص مجدد مالکیت
- تنظیم تصویر/پیشنمایش سایت (که در فرانتاند برای قالبهای سایت نمایش داده میشود)
- حذف دائمی سایت
حذف یک سایت غیرقابل بازگشت است. سایت و تمام محتوای آن به طور دائم حذف خواهند شد.